0 thoughts on “Världens finaste kofta!

  1. Det står ju Karoline skrivet på den vetja! Superfin! Ha en härlig påsk uppe i norr nu, så hoppas jag att jag lyckas ta mig förbi ditt jobb och Carolinas show room i april så jag får se er : ) kramar!!

  2. Vilken fin kofta. Passar perfekt. Men såg att den var från USA, blev det ingen tullavgift? Jag köpte själv en klänning därifrån en gång, klänningen kostade 50 kronor tror jag, men tullen gick på 250..har blivit avskräckt efter det att handla från USA. Synd på alla fina klänningar som finns där.

  3. ÅÅÅH, det där var den finaste koftan jag sett! Att jag missat den på etsy, jag trodde jag hade järnkoll på cardigans där.. (inte för att den hade varit i min storlek, men ändå.. 😉 )

    Vilket fint fynd!!!

  4. får snoka runt där lite mer helt enkelt 😉 Är precis som du en fyndtjej, är så van vid att det är billigt. Blir helt chockad (nästan) av att gå in i en second hand i en större stad och allt är så mycket dyrare än hemma 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *