Fredagens klädsel!

Fredagens klädsel!

 
Hej hopp här är min fredagslock i luggen!
 
 
Fredagen bestod av jobb och sedan rep med mitt fina band, The Birdettes!
 
 
En liten stickad jumper och röd långkjol. Efter middag, öl och en del repande med Malin som ackompanjemang skypade vi med Moa som låg i sängen i Piteå. Där och då tänkte jag, fy fasen vad fint det är med vänner!

0 thoughts on “Fredagens klädsel!

  1. Har inte haft tid att sitta vid datorn och slösurfa den senaste tiden. Kikade in en snabbis idag under morgonkaffet och fick se dessa fiiiiina bilder!!! Underbart påskpyssel du har fixat, och åååååh vad mycket fint du har i skåpen, blir ju avis… hemma hos mig råder det en allmänt kaos sen jag började plugga. Barnens kläder i en stor hög och svabba minns jag inte ens när jag gjorde sist… :/ Och du…den där koftan och kjolen du har..åååååååhh….suuuuuperfint!! 🙂 Vacker du är <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *