Popkollo sommaren 2013

Popkollo sommaren 2013

 
 
Som ni vet så jobbar jag med popkollo för fullt året om men det är ju sommaren som är höjdpunkten tycker jag. I år arrangerar vi två kollon i Umeå samtidigt, alltså både originalkollo och fortsättningkollo under samma dagar! Jag tror du kommer bli succé! Tipsa alla tjejer ni känner mellan 12-18 år för popkollo är det bästa! Man anmäler sig på hemsidan och jag kommer som ni vet jobba som musikhandledare i Umeå den 10-18 juli. Hoppas vi ses!

0 thoughts on “Popkollo sommaren 2013

    1. Javisst är det roligt! :)Du skulle säkerligen kunna komma och hälsa på vilket kolla som helst i sommar för att vara lite praktikant 😀 Vi har många som vill jobba som just musikhandledare och så det är lite svårt att låta alla göra det.. MEN, du kanske vill vara trum-lärar på Luleå-kollot???? 😉 Det är det enda som jag vet behövs i nuläget! (Alla musikhandledartjänster är inte heller betalda så du vet!) MEN DET ÄR VÄRLDENS BÄSTA JOBB!!!!!!

  1. Vilken rolig grej med popkollo! 😀 Nu har min yngsta precis fyllt 19 och åker till London den veckan, men vi bor i Botkyrka. Såg att det skulle vara här också 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *