Bra saker på en tisdag!

Bra saker på en tisdag!

 
Idag har jag tre enormt bra saker att meddela:
 
1. Jag har vunnit en tapet från serien Wallpapers by Scandinavian designers genom den finfina sidan retrofolk.se, TACK snälla! Det är en helt fantastisk kollektion där de samlat tolv originalmönster från 1950-talets främsta formgivare. Nu behöver jag dock er hjälp! Vilken ska jag välja? Kolla in här!
 
2. Ikväll ska jag gå på danskurs på Chicago! Det var enormt länge sedan jag gick på just kurs, har ju bara socialdansat på sistone så det är verkligen på tiden. Lindyhop medel-avancerad fick det bli och jag är enormt peppad!
 
3. Tygverket har öppnat en webshop och bjuder alla Karolines vintages läsare på 20% rabatt under hela mars månad. Ange rabattkoden ”fantastiskt”!

0 thoughts on “Bra saker på en tisdag!

  1. Fin du är!! 🙂 Är det en blus eller en klänning du har på dig där?? Hur eller hur är mönstret superfint!! Får man fråga vad du använder för läppstift?? Färgen är underbar!! Tycker det är så svårt att hitta det där perfekta röda läppstiftet….

  2. Åh så himla mycket grattis! Mina favoriter är nog 35 och 43, men det beror ju väldigt mycket på var en tänkt ha dem och så. Tänker att vilken än du väljer så är det ett bra val, då alla är så snygga!

  3. Grattis till vinsten. Jag hade valt…typ alla. Men om jag hade valt en så blir det 2743. Just för att den är mönstrad, mycket färg, men ändå ganska lugn för att den har en vit bas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *