Nu börjar odlingen, välkommen till trädgårdsbloggen!

Nu börjar odlingen, välkommen till trädgårdsbloggen!

 
För att få det kännas mer som att jag bor på landet (som jag är van vid) så ska här odlas i mängder! Här är små tomatfrön ♥
 
 
De åkte ner i såjord och sedan la jag plast över och stack små hål..
 
 
Sedan tog jag mig an den här tråk-djungeln som stått i fönster, garderober och skrymslen hela vintern. Kan meddela att ALLA pelargoner var döda! Attans elendä och gråt!
 
 
Ska även testa att odla på avocadokärna, här ligger den och torkar! Min fina mamma skickade även ner några skott från sina perlargoner som jag planterade i fina krukor. TACK mamma!

0 thoughts on “Nu börjar odlingen, välkommen till trädgårdsbloggen!

  1. Åh, vad tråkigt att alla dina pellisar var döda… Jag har lyckats hålla två vid liv över vintern. De andra tre verkar vara döda. 🙁 Det ska tilläggas att jag bara låtit alla stå nere i källaren men medan tre dog klarade sig två. Ingen aning om varför. Jaja, lycka till med dina sticklingar!

    Kram!

  2. Åh, så inspirerande! Jag vill också odla ätbara ting!! Odlar du något mer än tomater?

    Tråkigt med pelargonerna! Men man kan ju inte alltid lyckas.

  3. Det är på våren jag ångrar att jag bor i stan och inte i ett litet torp på landet så jag kan pyssla i trädgården hela dagarna! I min nya lägenhet har vi en tråkig uteplats som jag ska förvandla till ett blomstrande paradis! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *