NYTT i vardagen!

NYTT i vardagen!

 
Den här veckan börjar jag mitt nya jobb som musiklärare på en skola här i Stockolhm. Jag är nervös och peppad på att faktiskt ha ett jobb att gå till på morgonen, att undervisa i det jag gillar mest och att förhoppningsvis påverka. Jobbet är ett vikariat på 80% under ett år och jag tror jag kommer trivas så bra! Jag kommer också jobba kvar på Vocal Devotion och även jobba vidare med mina frilansprojekt. Wohoo för mycket att göra och många bollar i luften!

0 thoughts on “NYTT i vardagen!

  1. Lycka till! Eller nej, bryt ett ben! Åh jag kan inte komma förbi och ta den där fikan på torsdag, set blir för sent med fyra så det krockar med min bokcirkelträff… Attans! När är du på plats i nästa vecka? Kram!

    1. TACK och typiskt!!!nästa vecka undervisar jag måndag 15-21.. är där en stund innan och en stund efter.. Torsdagar börjar jag 16 och undervisar till 19. Är väl där från ca 14 då kanske! KOM KOM! kram

  2. Alltså HURRA för dig! Och kommer ju kännas så himla skönt med en typ heltidslön! Själv minns jag knappt hur det känns längre, men kanske en dag att man får uppleva det igen!

    1. WOHOOO! TACK ANN! Det är så skönt så du anar inte! efter två månader med noll på kontot så är detta såå välkommet! Jag har ALDRIG i hela mitt liv haft en månadslön, det är ju helt sjukt. fattig student och lat på sommaren + ideellt arbete. OMG!

  3. åh så kul! ett gymnasie, eller vad är det för åldrar? hur tänker du med bloggen, kommer det kännas lika "lätt" att blogga om du har elever i "bloggålder"? jag vet ju såklart att du inte är jätteprivat eller öppen rent känslomässigt i bloggen, men ändå, hoppas du förstår hur jag menar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *