Vardagslook

Vardagslook

 
Här är en helt vanlig vardagsklädsel på den Karolinska kroppen. Favoritbyxorna i ull och en stickad liten topp. Jag älskar för övrigt denna, så fina detaljer och underbar gul färg. Allt är från secondhand, byxorna inhandlades för en tjuga nånstans i Göteborg och tröjan köpte jag i New york förra året. Puss ♥

0 thoughts on “Vardagslook

  1. Hej!
    Har precis hittat hit då jag googlade på midjekort stickad tröja. Har du något tips vart jag hittar ett stickmönster på det?

    Mvh Anneli

    1. Wohoo, vad roligt!Ang midjekorta tröjor så är det ju himla svårt! Gå till en antikaffär eller finare loppis och kolla efter stick-tidningar från 40- eller 50-talet! Där i finns de finaste modellerna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *