Lördagsbyxor!

Lördagsbyxor!

 
Idag har jag mina älskade 1940-talsinspirerade hängseljeans från freddies of pinewood. Dessa har jag haft ganska länge men de har varit lite kämpiga och hårda eftersom det är rå denim utan stretch. Absolut de bästa sortens jeans när man ”gått in” dem lite.. och nu är jag på gång igen! De färgar av sig på allt i min närhet också, så akta er Stockholm för nu går jag ut!

0 thoughts on “Lördagsbyxor!

  1. Åh de är så fina! Har funderat länge på ett par till mig själv, men är så osäker på vilken storlek jag ska ha!

    1. Gå efter måtten på hemsidan, jag tycker dom stämmer jättebra! jag har två par byxor därifrån och de båda sitter som ett smäck ;)Och PS!!! ta hellre mindre storlek än lite för stora för de går ut sig ganska mycket!!!
      Kram

  2. Vad fina,du passar jättebra i dem! Har två par utan hängslen och dom "stod för sig själva" innan man riktigt myst in dem. Skulle verkligen vilja ha ett par med hängslen också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *