Dagens kläder!

Dagens kläder!

 
Dagens frökenkläder består av vintagekjol, vintagetröja och inget huvud (fett hår osv). Jag älskar den här tröjan och önskar att jag hade en i varje färg! Den är hemstickad med de finaste detaljerna och i lagom längd. Idag har jag varit och hälsat på mitt nya jobb som börjar efter sporlovet. Snart är jag musikfröken och frilansare istället för sjusovare och soffpotatis!

0 thoughts on “Dagens kläder!

  1. Vad roligt! Har bara fina minnen av mina musiklärare. Musik var nog en av mest avslappnade lektionerna i skolan, fast jag inte var så särskild bra på musik och var väldigt tystlåten invisible one! Du har alltid fina färger på dig! Färger passar dig 🙂
    //R

  2. Åh fint! Jag längtar tills jag blir skolsköterska (eventuell framtidsplan) och får gå i fina, privata kläder på jobbet istället för blå och vit pyjamas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *