Några favoriter som jag inte använder så ofta!

Några favoriter som jag inte använder så ofta!

 
Tänkte att vi skulle titta på några av mina favoriter i porslinshyllan men som inte används så mycket av någon anledning! Dessa två te-koppar är stora och i riktigt fint skick. Köpte de för en tjuga på loppis men har ingen aning om vad de heter. Någon som vet?
 
 
Dessa är lite mindre och helt perfekta att dricka kaffe ur tycker jag!
 
 
Dessa kommer också från en loppis där de kostade en krona styck. Har tyvärr inga fat till och vet inte vad de heter!
 
 
Krukorna köpte jag för tio kronor styck i somras på en vägloppis! Uppsala Ekebys Svea!
 
 
Glada kaffekoppar med röda prickar, tyvärr har jag bara ett fat!

0 thoughts on “Några favoriter som jag inte använder så ofta!

  1. De är Gefle-koppar, om du inte ska ha kvar dem och vill byta mot nåt så kan vara intresserad… 🙂

    De på bild 2 som du inte heller vet är från Karlskrona porslinsfabrik. Ska kolla om jag har fat som avslöjar mer 🙂

  2. De översta,Vera är superfina!
    Det är så skoj med udda porslin, det finns på tok för mycket fina modeller och dekorer för att man skall kunna hålla sig till ett enda.

  3. Hej! Jag har sökt med ljus och lykta efter kopparna på sista bilden i flera år. Min mormor o morfar hade dessa vita med prickar när jag var liten. Tyvärr försvann de och jag skulle jättegärna vilja få tag på samma modell nu när jag är vuxen. Det
    är svårt då jag inte vet något om modellens namn. Ser du om det står något i botten på koppen/fatet? Är tacksam för all ev. hjälp. Mvh Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *