Vad jag köpte på Antikmässan!

Vad jag köpte på Antikmässan!

 
Ett stort och vackert fat av Rörstrand med namnet California ♥
 
 
Bo Fajans-vas!
 
 
Och Uppsala-Ekebys Zebra!
 
Och egentligen så köpte jag inte dessa på Antikmässan, köpte ingenting där faktiskt för snålheten satte in. Jag är ju en loppis-tjäj liksom. MEN, efter mässan var slut så hade retro-blogg nätverket en liten ”eftermässa” och där köpte jag dessa av herr Movarp! Mer om det plus bilder kommer inom kort! 

0 thoughts on “Vad jag köpte på Antikmässan!

  1. Jättekul att träffa dig i fredags! Är fortfarande avundsjuk på din fina frisyr! 🙂
    Och vill du ha med California i den blå färgen har jag ett par delar… 😉

  2. jag har också en california-skål, fast svart och grön, den har stått undanställd alldeles för länge, tur att du påminde mig om den så att jag kom ihåg att plocka fram den! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *