Valentines day!

Valentines day!

 
Jag har nog aldrig riktigt firat alla hjärtans dag! ”En kommersiell skitdag som bara finns till för att vi ska konsumera” har väl varit grundtanken, plus att det är ganska hemskt för alla som är ensamma! När jag gick i högstadiet kunde man skicka rosor till varandra på alla skolor i kommunen. En person från elevrådet kom in i klassrummet och delade ut dessa rosor och läste upp namnen högt inför klassen. Det var ju så klart bara klassens populäraste tjej som fick rosor skickade till sig, kanske över tio stycken. De flesta fick snälla vara utan. Så himla hemskt egentligen!
 
I år har jag dock bestämt mig för att testa det här med alla hjärtans dag lite grand, men utan att kasta det i ansiktet på folk. Jag ser det som en ursäkt till att äta helg-frukost mitt i veckan samt att laga gräddig pasta till middag som jag ska dricka vin till. Ja, jag kanske pussar lite extra på mannen i mitt liv också.. men det gör jag ju alltid!

0 thoughts on “Valentines day!

 1. Men fy vad hemskt, det där med rosorna, haha! Jag brukar alltid få present av mor på alla hjärtans dag, annars så firar jag inte. är allergisk mot romantik haha 🙂

  ha en fin dag! njut av vinet och pastan 🙂

 2. det där med rosorna känner jag igen. jag minns vissa som fick massor av rosor och själv fick man aldrig några :(. fina bilder och hoppas du får en himla fin dag. kram på dig finis!

 3. Jag tänker lite så jag med. Kommersiell skit, men samtidigt en bra ursäkt till lite extra mys på en annars helt vanlig vardag!
  Själv tog jag och min karl tillfället i akt och utnyttjade ett presentkort på en finare restaurang, som annars kanske inte hade blivit av förrän vi i sista minuten innan det går ut hade fått rusa iväg.

  Men så firade vi det på fettisdagen dessutom, eftersom vi inte kan ses alls idag.

 4. Hoola! Har en liten utmaning till dig på min blogg, den är till de som har under 200 följare, men du är ju så otroligt inspirerade så om du vill så får du jätte gärna kika in anta den 😀

 5. Tack!
  Så fint det ser ut från din dag. Hemskt det där med rosorna verkligen!

  Älskar din blåvita klänning där nedan, som en sommardröm! Gillar för övrigt att du klippte ut de fina förpackningarna där nedan, de är ju så tjusiga!=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *