Måndagsaktiviteter!

Måndagsaktiviteter!

 
Idag hade jag hemma kontor i köket igen, underbart när man har tulpaner tycker jag! Jag svarade på mail, skickade fakturor och planerade veckan!
 
 
Sedan klippte jag sönder mina tomma gamla juice-paket som inte får plats i köket längre..
 
 
Samma med mini-mjölkpaketet. Knäppt, jag vet, men jag tänker att det kan vara bra att spara tills den dagen då jag gått i pension och ska öppna museum!
 
 
”Bär gör mig kär” – så himla fint!
 
 
Det här mjölkpaketet fick vara kvar som det är däremot, äkta från femtiotalet ♥

0 thoughts on “Måndagsaktiviteter!

  1. Älskar dig för att du gör sånt där. Det får mig att känna mig mindre konstig 🙂 Haha skämt åsido, NÅN ska ju göra det! heja!!

  2. Så fint med förpackningarna ju! Så himla onödigt att slänga sånt fint egentligen. Det påminner mig om när min farmor alltid sparade allt fint inslagspapper hon fick, så himla mysigt.

  3. Jag känner inte dig men jag måste bara berätta om hur mycket jag tycker om dig. Du verkar vara en så himla fin, ödmjuk och fantastisk person. En sådan som man önskar att man kände, att man hade som vän och som man delade alla möjliga hemligheter med. Jag vill bara att du ska veta att du är omtyckt och uppskattad. Tack för att jag får känna dig på håll!

  4. Vilken knasig men fin idé. Sånt borde man göra och visa barnbarnen sen. Jag själv sparar gamla vykort och sånt, har gjort sedan tonåren. Så nu har jag en del hemma i mitt sminkbord. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *