Produkter jag använder!

Produkter jag använder!

 
Det var så roligt med smink-inlägget så här kommer fler produkter jag använder! Detta är till håret, shampokaka från Lush som luktar kokos och balsamkur från Aussie.
 
 Ansiktsrengöring för tonårshy (!?) som är den bästa någonsin, beställde från Grön gåva! Den svarta burken är min ansiktkräm som heter Enzymion från Lush, luktar citron och är ljuvlig!
 
 
Min parfym heter Warm Cotton och varje gång jag sprutar på den säger Carro att jag luktar New york. Min hudkräm för tillfället ser ut som ett äpple, är asdålig och kommer från h&m!
 

0 thoughts on “Produkter jag använder!

  1. Neeeej testar Aussie på djur??? Shit vad kasst, älskar deras schampo och 3 minutes miraclegrejen. Blö. Vad trist. Ska också pilla ihop ett sånt här inlägg nån gång, älskar tuber & burkar!

  2. Åh, jag har också en hudkräm från H&M som suger haha. Den går inte in i huden ALLS och lägger sig bara som en hinna. Fattar inte varför jag har kvar den ens, haha!

    Hur funkar schampokakan, blev lite nyfiken? 🙂

    1. Hihi, vad roligt!!!Detta är en underbar produkt från lush!!! Dom har massvis med olika för olika hårtyer. min är för färgat hår och luktar kokos 😀 Känns som att använda en stor brustablett i håret <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *