Södra teatern igår!

Södra teatern igår!

 
Igår hade fina Jenny Gabrielsson Mare sin releasefest på Södra teatern. Mitt band, The Birdettes, skulle ju som sagt vara förband men var tvugna att ställa in. Carro och jag gästade lite på en låt i alla fall och det är den enda bilden jag har kvar från kvällen. På något konstigt sätt så råkade jag radera alla andra ur iphoto!
 
Kvällen var så himla rolig med fina vänner och nya bekanskaper! Jenny med band var superbra, ja allt var bra förutom en sjukt otrevlig person som jobbade där! Jag tappade hakan över hennes elaka ord till oss som bara var snälla och trevliga mot henne!
 
Nu finns Jennys skiva på spotify om ni vill lyssna, jag är med och körar och min favoritlåt är Red Lines ♥

0 thoughts on “Södra teatern igår!

  1. Jag lyssnar på Red line just nu, Tack för tipset. Skulle vara fint att få höra något av ditt band The Birdettes också. Var kan jag finna er, länk?

    Kram

    1. TACK raring! hon var bara så hemskt otrevlig och ifrågasatte om vi nes var uppe på scenen.. och vi frågade bara snällt om vi kunde få tillbaka våra jackor. Jadu, hon sa så klart en massa mer dumt som du förstår.. Men det är en lång historia!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *