Tisdagsstass

Tisdagsstass

 
Ikväll skulle The Birdettes ha spelat på Södra teatern men tyvärr har vi blivit tvugna att ställa in på grund av sjukdom! Så himla tråkigt, jag som var så enormt peppad! Men jag och Carro kommer bege oss dit ändå för att lyssna på fantastiska Jenny Gabrielsson Mare som har sin realeasefest, vi kommer även gästa henne på en låt!
 
 
Igår rullade jag håret i pincurls innan jag gick och la mig!

 
Och idag får håret vara kvar i duken hela dagen för jag ska bara vara hemma!

 
Carro är på väg hit för lite rep inför kvällen!

 
T-shirten köpte jag i New york och byxorna är favoritjeansen från freddies of pinewood!
 

0 thoughts on “Tisdagsstass

  1. Men gud vad synd! Du får lova att höra av dig till mig nästa gång ni ska ha en spelning så får jag komma och titta då istället! 🙂 Lycka till ikväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *