Vintageproffsen i Amelia!

Vintageproffsen i Amelia!

 
Igår fick jag hem tidningen Ameliai brevlådan!

 
I den fanns Emma, jag, Elsa och Miriam..

 
Vi alla berättar om varför vi älskar vintage och delar även med oss våra bästa tips!

 
Vi har även med våra favoritbutiker i landet!

0 thoughts on “Vintageproffsen i Amelia!

 1. Jättetrevlig artikel! Lite kul när man läser en tidning och plötsligt ser någon som man vet vem det är utan att personen är en superkändis 🙂 Liza

 2. Hello!
  Vad kul att du var med i Tidningen!:) Hur kom du med där?? Jag vill oxå få sådana chanser med mikabilly. Har du kikat på min hemsida? Vore kul om du fick en uppsydd klänning utav MIG som du kunde göra reklam för 😉
  Ha en fin fredagskväll!
  Kram Marika

  1. Heej Marika! Ja det är ju roligt 🙂 Hur kom jag med? Dom mailade mig och frågade om jag kunde svara på några frågor.. Det brukar vara så det går till när jag medverkar i tidningar 🙂 Jag har kikat på din hemsida, JÄTTEFIN! vad duktig du är alltså! Jag skulle bli så enormt glad över en klänning fina du!!! kan inte du maila mig på karoline.pettersson@hotmail.com så pratar vi mer där!? :)Trevlig kväll!
   KRAM

 3. Vilken härlig och fin blogg du har! Vill tipsa dig om en super bra Loppis i Trehörningsjö, om du är på"hemmaplan" tycker jag du ska göra ett besök. Just nu är det öppet på lördagar 12-15. Men närmare sommaren brukar de vara öppet 2-3 dagar i veckan. Mittemot macken hittar du den. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *