Farväl norrsken och fina människor!

Farväl norrsken och fina människor!

 
I söndags vaknade jag upp hemma hos Moa..

 
Jag beundrade hennes pyssel..

 
Samtidigt som jag hade en sorgsen känsla i kroppen för min lägenhet var tom, flyttlasset var i Övik och vi hade städat hela dagen innan!

 
På kvällen skulle jag ta de sista sakerna och flytta till Stockholm, men först var det dags att skriva ännu mer uppsats!

 
Jag blev godkänd på opponeringen i fredags men vi har lite saker som ska ändras i vår uppsats..

 
Moa gjorde pannkaksfrukost som tröst!

 
Vi satt och skrev medans hon tog en skidtur.. Jag hade en klump i magen för att lämna mitt fina Pite!
Sedan skjutsade Carro och Moa mig till bussen, vi sa inte så mycket för man vet att om man pratar om det kommer gråten. Sen kramades vi så himla hårt och jag åkte till tågstationen i Luleå med extrem sorg i hjärtat. Jag hatar verkligen avsked och det här avskedet är så himla sort. Mitt strösta någonsin tror jag!

0 thoughts on “Farväl norrsken och fina människor!

  1. Men piteå älskar dig och du bor i våra hjärtan jämt och förevigt ju. Och så ses vi lite då och då. Kram på dig kära karro!

  2. Houwa. Jag vet hur det är att lämna Ankarslivet. Sorg och saknad. Dock kan jag säga, såhär 7 år efteråt att vännerna fortfarande finns kvar.

  3. Som Nomin här ovanför säger, de vänner som betyder något finns kvar och det är det allra mest värdefulla 🙂 Även om avskedet av ett liv man aldrig mer kommer att leva är sjukt sorgligt så finns alla minnen kvar. Välkommen till Stockholm!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *