Tisdag, loppis och opponering.

Tisdag, loppis och opponering.

 
Hej här är jag idag!

 
Vi gick en sväng till stan för att gå på en loppis som öppnar idag, var där först och köpte två tidningar.
Nu ska jag fortsätta med förberedelserna inför fredagens opponering. (OBS! min sista skoldag ever kanske)! Sedan hoppas jag på att få fler besök hemma på vår loppis i vardagsrummet… SHIT vad mycket saker jag har att sälja alltså! Ha en fin tisdag allesammans!

0 thoughts on “Tisdag, loppis och opponering.

  1. Åh, själv hade jag opponering igår. Hade också den andra delen, där en annan var opponent på mitt arbete. Så idag har jag lyssnat på andra exjobb. Fatta att man snart är klar! Lämnade in mitt jobb idag men märkte att det var ett fel på sista sidan. :/ Jag hoppas kunna rätta till det innan, så jag slipper bli underkänd pga det. Lycka till! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *