0 thoughts on “Roligheter idag!

  1. Åh nu har jag fått mitt schema och jag jobbar dag och inte kväll eller natt den 5 februari vilket betyder att jag kan komma och se er på Södra bar!! Sjukf pepp, tar med syrran min! En annan kul sak jag upptäckte var att när jag tackade ja till eventet på fejan var att en tjej som heter Anna Wikenius och som tydligen pluggar i Piteå också tackat ja. Känner du henne!!?? Vi är nämligen från samma lilla stad (Sandviken) och har sjungit i samma kör i högstadiet och gymnasiet. Knäppt i så fall!

    1. Jaaa vad roligt!!! och Anna Wikenius känner jag mycket väl! Vi har gått samma utbildning här uppe och snart jobabr vi på samma jobb som sångpedagoger båda två. Världen är såå liten alltså! PEPP på den 5e alltså, ska bli fint att träffa dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *