CKarolinska

CKarolinska

 
Nu när jag och Carro varit sambos har vi hypeat vårt hem så mycket som det bara gått. Vi har haft bio, middagar, klubb, bibliotek, salong m.m. Ja, det har verkligen varit mycket häng i det CKarolinska hemmet. Nu i helgen gjorde vi även tack-kort till alla som besökt oss intensivt under vår vistelse i hemmet för nu slaktas nämligen CKarolinska. Det mesta är ihopplockat och loppis pågår i vardagsrummet. På lördag åker ett flyttlass hem till Övik och på söndag konkar jag med mig det sista på nattåget till Stockholm. Så himla sorgligt!

0 thoughts on “CKarolinska

  1. Va himla konstigt det måste kännas, att bryta upp från den vardag man haft i några år liksom. Men du kommer säkert få det minst lika fint i Sthlm, och Andreas har du ju där! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *