The Birdettes spelar i Stockholm!

The Birdettes spelar i Stockholm!

 
 
Mitt fina band, The Birdettes, ska spela på Södra Teatern i Stockholm den 5e februari. Vi skulle bli såå glada om ni ville komma ♥ Vi ska vara förband till fantastiska Jenny Gabrielsson Mare som har release-fest för sin nya skiva. Facebook-eventet hittar ni här!

0 thoughts on “The Birdettes spelar i Stockholm!

  1. Jag förstår att ni ville ha omslagsbilden tidsenlig och att den faktiskt ska se tecknad ut, men jag tycker det är tråkigt att kvinnorna på bilden är sjukligt pinnsmala, när ni som ingår i The Birdettes är härligt kurviga ): ja inte för att det har med musiken att göra iofs. fina är ni!

    1. Jag förstår din tanke Malin! det gör jag verkligen, jag tänker ofta också så!Just i detta så tänkte jag att fokus skulle ligga på vår musik och inte på våra kroppar.. och för att gestalta en bild om vår musik, som är från 40-talet, så måste (VILL) man ha en tidstypisk bild.. Därav denna! Ja, svårt att förklara.. men jag gillar bilden.. men inte för att vi är smala! Utan för att färgerna och de tecknade damerna ser så himla 40-talsaktiga ut 🙂
      Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *