Söndagslook

Söndagslook


 
Söndag och min nya favoritjumper är på igen! Ni var några som undrade över den och jag kan berätta att den är hemstickad av okänd stickare. Jag köpte den på en loppis i norrland utanför Örnsköldsvik nu på jullovet. Det är helt klart en ny favorit, älskar alla detajer! 
 
Idag har jag fikat med Malin. Vi drömde oss bort till den dagen då vi alla i vårt gäng bor i denna stad och kan fika på helgerna och prata om allt som hänt och inte hänt i veckorna! Nu ska jag och Andreas åka och se handboll och sedan hänga i midsommarkransen och önska att vi bodde där igen! 

0 thoughts on “Söndagslook

  1. Jättefin jumper och härlig färg! Åh Kransen, då var ni rätt nära där jag bor, jag bor ungefär vid Telefonplan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *