På mitt kylskåp

På mitt kylskåp

 
På mitt kylskåp hänger ett vykort jag fått av min vän Evelina som hon tycker föreställer mig och Andreas. Bredvid hänger Mumin-huset, det gav jag till Andreas i somras när vi var lite less på att bo trångt.. På baksidan står det att vi också en dag ska ha ett muminhus. Ovanför dessa två har vi ett visitkort till bästa Anns vintagebutik i Karlstad, Tidens Melodi 

 
Två vykort har fått plats också.. Det första har jag haft i flera år och föreställer en Bostonterrier (älskar den hundrasen) som handlar gnagben. Hen ser så himla skön och avslappnad ut, ”jag ska bara handla lite till helgen” liksom. Det andra vykortet är mitt favoritvykort all times från Bygdeå i västerbotten. Fotot som händer där är från en fantastisk sommardag vid havet i Karlskrona med fjärilar i magen och solbränd hud. Alla magneter är The Birdettes logga, älskar dem!

0 thoughts on “På mitt kylskåp

  1. Åh vad fint med Muminhus! Min syrra som är ett stort Muminfan har alltid sagt att hon ska bygga ett Muminhus när hon blir rik. Så fint det skulle va alltså!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *