Företagande, flyttlass och opponeringstankar!

Företagande, flyttlass och opponeringstankar!

 
Idag ska vi lämna Karlskrona och åka upp till Stockholm, känns lite sorgligt men samtidigt fint att få tillbringa helgen hemma på Södermalm. Allt är så konstigt nu, är helt förvirrad.. Ska åka upp till Piteå nån gång nästa vecka för opponering på examensuppsatsen samtidigt som lägenheten ska städas ur och flyttlass ska åka hem till mamma. Sen ska jag inte bo där längre, inte ens litegrann. Mina möbler ska bo i Övik och jag ska bo i Stockholm. På riktigt. Så många frågor som snurrar i skallen. Vad ska jag jobba med? Hur kommer det lösa sig med lägenheten? Jag vill ju driva mitt fina lilla vintage-företagande vidare och hoppas på att det går lika bra i Stockholm som det gjorde i Piteå. Jag älskar ju Norrbotten och Pite.. men nu är jag verkligen peppad på nya äventyr i Stockholm, än hur läskigt det känns! Vintage-pepp på er alla ♥

0 thoughts on “Företagande, flyttlass och opponeringstankar!

  1. Åh, lyckliga du som får flytta till Stockholm! Jag vill tillbaka och har massor av jobb på g i sommar, men det finns ju ingenstans att bo. Så himla sorgligt! 🙁

  2. Åh vad kul, välkommen till Stockholm! Spännande och läskigt att flytta, men måste va skönt att du liksom hunnit bo in dig här redan. Jag tyckte det var rätt kämpigt i början när jag flyttade hit, svårt att lära känna folk och så, men det tog sig efterhand och med många portioner tålamod. Nu har jag snart bott här i 5 år, tiden går så fort!

  3. Vad kul att flytta och börja med nytt! Jag kan ofta bli sugen på förändring höst/vinter och ny bostad eller nytt jobb/företag är det bästa! Älskar tankarna och spänningen innan. Njut av det för det är det roligaste skulle jag säga! Vilket är ditt "lilla vintage-företagande"?

    1. TACK fina du! Så bra ord där! Jag känner som dig.. och ska verkligen försöka njuta av detta!!! I mitt lilla vintageföretag, Karolines vintage, gör jag styling med både inredning och kläder 🙂 Frisyrer och massvis med musik och swing. Föreläsningar, spelningar osv. Bästa jobbet i världen!

  4. Åh, det kommer säkerligen gå jättebra, men förändringar är alltid läskiga och omvälvande. Har nyligen gjort omvänd resa, från staden hem till landsbygden igen, det är konstigt och bra på samma gång.

    Men du har rasande snygga långkalsonger, stickekofta och mössan du stickar på ser fantastisk ut. Är det okej om jag länkar till dig från min blogg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *