JULLOV!

JULLOV!

 
Idag pysslar jag med julklappar hemma i mitt älskade rum i mammas hus!

 
Både jag och min lillebror har fått fina tallrikar som mormor och morfar hade när mamma var liten! De ingår i Picknick-serien av Rörstrandoch jag älskar dem!

 
Här är en annan raritet som jag fick för några veckor sedan av min mammas kusin Eva! Alltså jag blir helt till mig vad fina människor är! Det är en ljusstake i teak och mässing som Evas mamma (min mormors syster) haft sedan 50-talet.

 
Originalkartongen är kvar och Eva är så fin som åkte till el-affären och bytte ut alla lampor också!

 
Annars så gosar jag mest med min lilla farbror, Elvis, han jobbar som ploghund hela dagarna och måste vila mellan varven!

0 thoughts on “JULLOV!

  1. Åh! Precis en sån ljusstake har jag ärvt efter min mormor. Med glada små röda plastringar runt ljusen. Den var hennes allra käraste ljusstake och det känns fint att få överta och fortsätta vårda den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *