Lucka 13 & 14

Lucka 13 & 14

Nu har det gått hemskt dåligt med julkalendern här på bloggen igen, jag skyller på fester och examensuppsatsen. Idag öppnar vi lucka 13 och 14 i Emily Dahls julkalender;

En bild på någon av dina favoritsaker:

 
En av mina absoluta favoritsaker är den här gamla rangliga bryggan hemma! Jag tycker om allt med den! Utsikten, hänget, vattnet runt, ljudet när man går på den och lukten!

 

En bild på dig som du inte visste om att den togs:

Det här är en av mina bästa bilder någonsin!!!! KAOS I BÅTEN och Lindie drar upp kameran ♥
Bilden är tagen förra sommaren när Moa och Lindie var och hälsade på hemma i Övik. Vi hade en helg ute på landet med mamma. Det var kallt och blåsigt men vi hade bestämt oss för att få fisk ändå. Och det fick vi verkligen, säkert 20 stycken.. Mamma har fullt sjå med att ha ihjäl en enorm gädda och Moa visar stolt upp att hon fixat en abborre genom att trycka upp den i fejset på mig. 

 

0 thoughts on “Lucka 13 & 14

  1. Hej! Jag vann en av biljetterna till kvällens spelning med Linnea Henriksson men nu har jag tyvärr blivit sjuk :/ Kanske du vet någon annan som vill ha biljetten?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *