Lucka 11

Lucka 11

Dags för lucka 11 i Emily Dahls julkalender; En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
 
 
Den här bilder på The Andrew sisters får representera mina framtidsdrömmar! Just nu går jag mest och längtar efter att få spela tillsammans med mina fina flickor i The Birdettes, arra nya låtar och uppträda på roliga ställen! Jag har så otroligt många drömmar som snurrar runt i mitt huvud och de turas om att ta plats. Jag önskar så innerligt att få jobba med saker som känns roliga och kreativa, driva bloggen och spela musik. Om en månad har jag min lärarexamen, flyttar till Stockholm och ska jobba för att allt detta blir sanning. Så otroligt läskigt, spännande, peppande och nervöst!


0 thoughts on “Lucka 11

  1. Håll vid vid dina drömmar – de för oss alltid framåt – och du Karolina realiserar ju dessutom dina drömmar!! Önskar att jag får tillfälle att se The Birdettes – håll mig underättad! 🙂 Decemberkramar Jenny

  2. Underbart att du har så många drömmar, det ska man ha! Hoppas de slår in för dig och att du kommer dit du vill. Önskar verkligen att jag får se er uppträda live i framtiden! 🙂

  3. Du är säkert koll men det finns ett band som heter The Puppini Sisters. Går i samma stil, rekommenderas varmt om du inte redan lyssnat på dem 🙂 Du har en fantastisk blogg, stor inspiration för mig!

    1. Tack snälla för tips och fina ord!Jag känner mycket väl till The Puppini sisters.. De är lite mer moderna än vad vi tänker oss att vi är. men fortfarande SÅ himla bra! Ha det fint! KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *