Julkalendern, lucka tre!

Julkalendern, lucka tre!

Lucka nummer tre i Emily Dahls julkalender heter En bild på din bästa vän. 

Det här blir nog den svåraste luckan eftersom jag är lyckligt lottad och har flera bästa vänner! Så förlåt ni som inte är med på bilden (ni vet vilka ni är ♥), men nu blev det den här! 
 
 
Bilder föreställer mig och min vapendragare Carro. Just nu bor vi tillsammans, skriver examensarbete tillsammans och ja, gör allt tillsammans faktiskt. Vi har även sovit under samma myggnät i Gambia, upplevt New york tillsammans och sjungit otalia körstämmor. Carro är en av mina bästa vänner och vi är otroligt lika och trygga tillsammans. Jag vet att jag kan säga vad som helst till henne och hon kommer lyssna. Hon skrattar åt mina skämt och peppar mig till att göra saker när jag är nervös! Älskade Carro ♥

0 thoughts on “Julkalendern, lucka tre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *