Första advent.

Första advent.

 
Första advent firades ordentligt på julmarknad i Fagervik samt julkonsert i kyrkan! 
Jag hade min juligaste bahytt-mössa!
 
Carro köpte kaffeost..
 
 
Moa kikade på garn och själv köpte jag ett par superfina vantar som ni ska få se snart!
 
Jag träffade även fina Jag blommar som sålde sina fina saker!
 
Efter marknaden fikade vi mjuk pepparkaka och saffransskorpor hemma hos Moa.
 
Hon har hemskt fint hemma, jag måste visa er någon gång!
Hoppas ni hade en fin första advent ♥

0 thoughts on “Första advent.

  1. Din mössa är superduperfin, men jag skulle inte kalla den bahytt. Bahytter är sådana med skärm fram över ansiktet, typ Jane Austenstil. På medeltiden hette en sådan mössa som din coif, det var riddarna som hade den under hjälmen. Om man vill ha ett svenskt namn så är det nog hätta som passar bäst 🙂

  2. Jag vill ha en sån mössa som du har! Misstänker att jag skulle se ut som ungefär åtta år gammal men rackarns vad gosigt om huvudet när jag är ute och springer på stan. Och mitt rackarns mördaröra skulle må som en kung innanför varmt och stickat.
    Måste.skaffa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *