Julkalendern, lucka två!

Julkalendern, lucka två!

Nu är det dags för lucka två i Emily Dahls julkalender, En bild på dig hemma.

För det första tror jag att vi måste reda ut ”hemma-situationen”. Jag bor ju som ni vet i Piteå på studentområdet, men har ju också en lägenhet tillsammans med min Andreas på Södermalm i Stockholm. Sen kan jag även tycka att jag bor lite utanför Örnsköldsvik också där vi har vårt landställe. Det känns mest hemma eftersom jag är uppväxt där.
 
 
Den här bilden får illustrera hemmasom i Örnsköldsvik. Här har jag just vaknat och gått ut på gräsmattan när min bror kommer och ger mig en nyfångad abborre, inte mitt bästa djur och speciellt inte eftersom den är död. Vårt hus ligger ca fem meter från vattnet och inga grannar syns så långt ögat kan nå. När jag var liten hade vi höns som sprang runt och byggde ett stall till min framtida häst.

 
Den här bilden är från mitt hemma i Piteå. Bilden är tagen för några år sedan och det ser lite annorlunda ut här nu. Då bodde jag själv och hade väldigt mycket saker överallt. Nu har det mesta av mina pryttlar åkt ner till Stockholm och min vän Carro har flytta in här hos mig i Pite.


0 thoughts on “Julkalendern, lucka två!

  1. Hahah!! Det är jätteroligt att ni hade höns som sprang runt och byggde stall till din framtida häst! Vilka duktiga höns 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *