TÄVLING; Kolor, jazz och bakverk

TÄVLING; Kolor, jazz och bakverk

 
Jag har fått äran att lotta ut två exemplar av den fantastiska boken som Pärlorna gjort!
Kolor, jazz och bakverk är en av de finaste böcker jag bläddrat i med fantastiska recept, bra musiktips och frisyrguider. Vill du vinna boken? Skriv en lite kommentar på detta inlägg så lottar jag ut två böcker i nästa vecka!
 
 
Nu jädrar ska här kokas kola!

0 thoughts on “TÄVLING; Kolor, jazz och bakverk

 1. Åh, det vore ju så himla fint att vinna en sån! Jag som bakar varje dag och till och med har provjobbat på Pärlans, älskar’om! 🙂

  Dock blev det inget då, eftersom att jag pluggade så himla mycket och inte hade tid med jobbet 🙁

  Men ändå.. baktanten i mig vill koka kola och lyssna på jazz! 😀

 2. Åh, jag vill vara med och tävla! Håller båda tummarna att det blir jag som vinner. *korsar tårna också för säkerhets skull..*

 3. Åh, jag som har varit så himla sugen på att köpa den! Skulle vara superkul att vinna, så kan jag lägga pengar på spännande vegetarisk julmat istället! (och självklart ingredienser till kola hihi)
  Kram och tack så himla mycket för en fantastisk blogg

 4. Åååå va skoj!!!Den boken önskar jag sååå gärna av Tomten : ) snälla Tomten jag vill baka kolor å lyssna på jazzmusik❤❤❤Kram,du e sååå bra Karoline!

 5. Klart jag vill vinna boken, helst skulle jag ju vilja vinna en pärla som introducerar mig i bakningens värld. Men, men några nya utmaningar krävs väl även på hemmafront 🙂

 6. Kolor är gott, jazz kanske inte är min kind of cup men frisyren min är alltid på topp!

  Ett halvdant "rim" blev de där, och självklart vill jag vara med och tävla som alla andra :DD

 7. Åh jag suktar SÅ efter den där boken!
  Vill gärna vara med och tävla.

  Tack för en toppenfin blogg! Stor kram!

 8. Ååååh! Har gått och spanat på den i affärerna sedan den kom ut men inte haft råd att köpa. Vill jättegärna vara med och tävla!

 9. Åh, vill ha! Den skulle passa så bra i min bokhylla bredvid Husmoderns uppslagsverk, ja och uppslagen bredvid spisen förstås!

 10. Åh;)!Kola är livet:)!vill så gärna ha boken.och med tanke på att jag bor i en stad som saknar Pärlan-återförsäljare blir det liksom nästan ett måste;)

 11. Vinner aldrig men kan ju försöka iallafall! 😉 Tänkte gå på Pärlans sist jag var i Sthlm men hanns ej med, får bli nästa gång!

 12. Hej!

  Jag vill vinna boken för att:

  1. Älskar färgerna.
  =
  2. Älskar smaskiga saker.
  =
  3. Älskar att baka.
  =
  4. Älskar fina saker.
  =
  5.Älskar gamla saker (inte gamla kolor, men du vet, gamla fina kläder från 40-talet och så, gamla rosetter etc).
  =
  6. Älskar hantverk.
  =
  7. Älskar kvalitet.
  =
  8. Älskar Pärlans affär.
  =
  9. Älskar att få presenter.
  =
  10. Älskar att ge presenter.
  =
  Jag är stans största livsnjutare.
  Vill jättegärna vinna boken för att jag passar perfekt in som ägare av en sånhär fin bok. Jag kommer uppskatta allt som står i den!

  Massa Kramar,
  Saskia

 13. Pärlornas kolor är nåt av det ljuvligaste som finns! Och att de ska avnjutas till jazz gör ju saken ännu bättre.

 14. Får man vara med och tävla, fast man just hittat till denna blogg, och just börjat klicka sig tillbaka bland inläggen? Kolabok låter bra, då det skulle passa brevid min pralinbok, eftersom jag är en riktig sötsakstjej.

 15. Åh, låter som en helt underbar bok! Jag bakar sällan, men tänker att lite jazz får vem som helst taggad!
  Frisyrguider låter bra också, mitt hår har sett bättre dagar haha.. 🙂

 16. Pärlan är en liten karamell,
  som ges till den som varit snäll.
  För folket gillar att baka,
  både kola och kaka.
  En fäbless för 40-talets elegans,
  avspeglas i kopparkastrullernas glans.
  Alla vill vi hemligheten veta,
  å väntar spänt på vad vinnarna må heta!

  Tänkte att det inte skulle skada att snabbrimma lite, så att du får lite variation i läsandet! 🙂

 17. Boken är så himla fin! När jag bodde i Stockholm gick jag ofta förbi Pärlans, men nu när jag bor i Norrköping blir besöken få. Senast jag var i storstaden så hade de nyligen lanserat sin bok och jag passade på att bläddra lite i den. Skulle jättegärna vilja ha ett exemplar här på min hylla. Kan man inte gå till Pärlans, får man väl istället ta in lite Pärlans i hemmet!

 18. Jag vill också vara med och tävla. Boken verkar så himla fin. Gillar att baka men gör sällan något mer avancerat än knäck och hemmagjorda mozartkulor till jul. Vore kul med lite inspiration. Pärlornas kolor verkar ju gudomliga!

 19. Denna underbara bok påminner mig om min mormor som var en riktig sockerbagare och gottegris! 🙂 Jag vill självklart delta i tävlingen om denna pärla!

 20. Åh, det pirrar i magen när man ser den boken (och det är inte bara godissug)! Jag bakar en hel del som det är men det vore så kul att börja göra eget godis också. Dessutom lockar frisyrtipsen i och med att jag försöker spara ut min stackars pixiecut till något mer vintageinspirerat – och det går plågsamt långsamt. =P Och jazz… Ja, jazz är ju alltid rätt!

 21. Har precis advents pysslat lite här hemma och det är inte annat än att man blir sugen på att baka lite julgodis, och just kola är min favorit! Hade varit toppen att ha pärlan-boken i hyllan att inspireras av (tänker även besöka deras butik snart). Vinterkramar från Karlskrona

 22. Tack! Är jättegärna med av utlottningen av boken.Har ledvärk i mina händer (ev. reumatism)Kan iallafall baka med ögonen:)

 23. Åh! Hade passa perfekt, nu när det ska bakas julgodis! Brukar alltid laga julkorgar och ge bort i julklapp. Med massa hemkokt godis, thé, smaksatta oljer och massa annat godt!

 24. Karoline! Tycker du är så härlig och älskar din blogg. Tittar in minst en gång om dagen! 🙂 Har även suktat efter Pärlans bok, men som småbarnsmor finns mycket annat som måste prioriteras. Skulle bli så glad om jag vann boken!! Många kramar till dig!

 25. Karoline! Tycker du är så härlig och älskar din blogg. Tittar in minst en gång om dagen! 🙂 Har även suktat efter Pärlans bok, men som småbarnsmor finns mycket annat som måste prioriteras. Skulle bli så glad om jag vann boken!! Många kramar till dig!

 26. så spännande! kolor är ju aldrig fel, är sugen att testa på att göra polkagrisar också!
  Har fastnat för din härligt gemytliga blogg!
  Tack och bock! känns bra med norrländskt blod, är själv Östersundare! adjö <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *