Pärlans bok, sommarklänning och fin kille

Pärlans bok, sommarklänning och fin kille

 
I veckan fick jag en himla fin sak på posten från fina MiriamPärlans!
 
Dom har ju gjort en så otroligt fin bok som heter Kolor jazz och bakverk 

 
Den innehåller bland annat recept på utsökta kolor som måste testas!

 
Ni får hålla utkik här på bloggen i veckan för jag har fått äran att ha en tävling där jag lottar ut två böcker till er ♥

 
Idag har jag på mig en sommarklänning som jag fått av min moster plus ett bälte från secondhand.
 
Andreas är stilig i secondhandkläder också!

0 thoughts on “Pärlans bok, sommarklänning och fin kille

  1. karoline! drömde om dig i natt! så himla knäppt. du skickade en massa ledtrådar till mig som ledde till nya ledtrådar i en nästan oändlighet. till slut ledde de fram till en magisk grotta fylld med röda draperier och levande ljus där du bjöd mig och massa andra bloggisar på cava! asfin kväll var det! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *