Twilightpremiär, pennkjol och extra fluffigt hår!

Twilightpremiär, pennkjol och extra fluffigt hår!

 
Idag har jag på mig en senapsgul kjol som jag köpte på vintagemässan.

 
Håret har jag lite extra lockigt idag inför kvällens aktivitet…
 
 
Ikväll ska jag nämligen bära svart 40-tals klänning, glitter i fejset och gå på Twilight-premiären här i Piteå. Jag är enormt peppad och har med mig mina vapendragare Moa och Carro. Annars är det inte så spännande just nu, skriver uppsats, försöker jobba med företaget så fort jag har tid över och saknar min käresta i Stockholm!
 

0 thoughts on “Twilightpremiär, pennkjol och extra fluffigt hår!

 1. Åh Twilight! Är inne på 2a filmen nu, hann inte se klart den igår kväll. Har tidigare tyckt att det verkat vara B-filmer… vet inte varför, sen såg jag ett avsnitt på tvn härom veckan och vart totalt fast! Inte helt oväntat ändå, har alltid haft en förkärlek till vampyrfilmer så länge jag kan minnas!
  De är ju alltid så himla snygga!

  Hoppas du får en trevlig kväll! Ser fram emot bild på kvällens outfit 😉

  Kram MissJitterbop

 2. Jag gillar också små trähushus, så charmigt.

  Kul med lite glitter en vanlig tisdag=)
  Och så mysigt det såg ut från er Mexico-kväll, roligt med tema!=)
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *