Nya jeans!

Nya jeans!

 
Jag har nya jenas!!! De är ganska lika mina gamla men med hängslen och jag älskar dem. De är i rå denim och kommer slitas snyggt med åren, dock så torrfäller de som tusan. Alla mina tröjor, jackor och väskor tenderar att bli blå. Man ska absolut inte tvätta rå-jeans och absolut inte med sköljmedel, däremot kan man testa att lägga dem i kallvatten så som jag gjorde med dessa och det hjälpte faktiskt en del. Om du vill ha likadana eller liknande byxor kan du kolla in hemsidan här!
 
 
Vad ska ni göra i helgen? Vi ska ha Mexico-fest ikväll ♥
 
 

0 thoughts on “Nya jeans!

 1. Ja verkligen, hoppas din tenta gick bra!
  Mexicofest lät trevligt, och gott=)
  Och av en slump när tv:n var på häromkvällen fick jag se dig och ditt hem i rutan. Åh så fint du har det!

 2. Ramlade in här då en vän till mig delade med sig av dina nya jeans på FB. Vilket underbart hem du har! Älskar din retro stil och kan inte sluta bläddra runt bland inläggen. Känner mig sjukt inspirerad att fixa till i lägenheten jag precis flyttat in nu! Tänk om jag också kan få inreda lika personligt och läckert någon gång 😀

 3. Din glädje över det mesta (nästan allt verkar det som) är så upplyftande! Här sitter man och känner sig sådär svenssonlagom och sen kommer du där och så osvensson-superglad att man inte kan låta bli att le. Tack!

 4. Snajsigt! Jag tänkte tipsa om att ha lite ättika i vattnet för att binda färgen ännu mer. Funkar att ha i sköljvattnet på sånt som färgar i tvätten också. Hoppas inte det här låter som att jag är nån galen tvättfascist nu… 😛
  Ha det fint!
  Karin

 5. Bernie Pendarvis[url=(调用文章设置中的原文链接项)

  ]Bernie Pendarvis[/url](调用文章设置中的原文链接项)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *