Era fina ord och min skrivmaskin

Era fina ord och min skrivmaskin

 
 
Till att börja med, TACK åter igen för alla fina ord och pepp kring TV-reportaget om mig igår! Ni anar inte hur himlarns glad jag blir. Så himla tokigt att ni tycker att jag pratar sån norrlänska, både jag och mamma tyckte jag pratade helt utan dialekt! ”Dom skulle höra hur du låter när du pratar med oss här hemma” sa hon, haha.
 
Nu är håret lagt och jag sitter och skriver skrivmaskin till en grej med företaget. Jag ska visa upp min ”GO-plan” (ungefär som en handlingsplan) nästa vecka och jag tänkte göra den för hand istället för i datorn, för hur vintage är det egentligen!?
 
 

0 thoughts on “Era fina ord och min skrivmaskin

 1. Tyckte ditt tv-reportage var jätte fint! Jag tycke med att du inte pratade så mycket norrländska, hade nog tänkt mig att du pratade mer dialekt, men lite här och var i programmet slank du över till norrländskan tyckte jag… haha 🙂 det var super skoj att se dig och din lägenhet i tv. 🙂

 2. Haha jag reagerade inte heller på dialekten utan tyckte du pratade väldigt "neutralt" (kan bero då på att jag är umeåbo & pratar förmodligen rätt norrländskt med…)

 3. Jo nog hördes det allt att du kommer härifrån! 😉 Men inte mycket, sådär lagomt liksom. Men klart det ska höras då det är så 🙂 Du har jättefin röst iallafall!

 4. Menade inte att du har fin röst för att vara från Norrland, menade att du har det hursomhelst! Den är himla fin och behaglig att lyssna till. Så ingen missuppfattar och tror att jag tycker norrländska är fult, haha. För det tycker jag verkligen inte, pratar det själv och kan inte tänka mig annat så.

 5. Grattis till din Tv-premiär! Ska gå in och kolla strax.
  ÄLSKAR din skrivmaskin. Jag vill hemskt gärna ha en också och håller ögonen öppna efter en när jag är runt och fyndar. Vet du om man kan skaffa nytt band till dem? Bara funderar på vad man gör när färgen tagit slut..

  1. Tack raring!Jag undrar också detta med färgbanden.. Har massor kvar på min maskin men som sagt, den kommer ju ta slut nån gång :S
   Meddelar om jag får reda på ngt 😉
   KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *