Karolines vintage i Gó Kväll

Karolines vintage i Gó Kväll

 
Ikväll har jag tittat på mig själv på TVn, hur tokigt som helst egentligen men så klart väldigt roligt!
Om ni missade så går det att se här på Svtplay i 30 dagar, reportaget är ca 35 minuter in i programmet.
 
Såg ni?
Vad tyckte ni?

0 thoughts on “Karolines vintage i Gó Kväll

 1. Sitter som student i Paris, inneboende hos en familj med en inredningssmak som är så långt ifrån min egna smak som man kan komma. Vilket sug jag fick efter att flytta hem och bygga eget bo!

 2. såg nyss ditt inslag i TV.. åh, vad fin du var och var fin dialekt du har och vad fint du har det i din längenhet! blev så avis men också inspirerad! vad synd att vi bor så långt ifrån varann för jag tror att vi hade haft mycket att prata om och vi hade nog slagits över samma klänningar!

  1. Tack snälla raring! Vad himla glad jag blir!JA, vi borde ses nån gång och bara botanisera i allt gammalt och fint!
   Jag skulle hemskt gärna hälsa på i din dröm-lägenhet alltså!
   Tusen kramar till dig!

 3. åh så himla kul att se! vad fin du är! och vad fantastiskt att få en röst (med dialekt!!) till en person man ser på bild och läser om så himla ofta! 🙂

 4. Vad konstigt egentligen, att man läst din blogg så länge men inte har en aning om hur du pratar eller för dig! (Ett konstigt mysterium som vår digitala värld skapat) Men tänk vad härlig dialekt du har och vad behagligt det var att lyssna och titta på dig. Jag satt här med min pojkvän och kikade och han håller med om att du verkar väldigt mysig och trevlig. 🙂 Väldigt down to earth. Fantastiskt Karoline! Ett väldigt fint klipp, grattis!

  1. TACK TACK TACK fina Emelie!!!!Ja visst är det sjukt egentligen, jag tänker ofta på det! Det känns som att man känner varandra ibland liksom! DU är så himla fin och söt!!!
   Tusen kramar till dig och hälsa Mårten också!

 5. Men hördu! Det kändes precis som att se ett litet reportage om en tjej som levde under 40-60-talet. Glömde bort en liten stund att det var nutid. Så himla mysigt. Massor med grattis till ett superbt litet reportage. 🙂

 6. Modigt av dig att verkligen visa vad som är din stil. Jag själv älskar samma stil och alltid sen jag var liten älskat gamla filmer och saker hemma hos min farmor.
  Jag har börjat få modet att visa vad jag gillar. Har du något tips på hur jag kan bättre på mitt självförtroende och våga visa vad jag verkligen gillar? 🙂
  Kolla gärna min blogg.

 7. tycker du har sån fin dialekt, hela din stil är superfin och din lägenhet verkar vara supermysig. nu vill jag bygga mig ett eget bo snart och ska ta tag i att leta lägenheter så jag får skapa mig ett eget liv och bli vuxen snart.

 8. det var väldigt roligt att se & få höra dig prata! du har en otroligt fin dialekt & verkar vara en person som man bara vill hänga med! tyckte att du sa mycket bra saker & hade mer än gärna botaniserat bland klänningarna i din garderob! fint karoline!

 9. Ett underbart reportage och jag blev otroligt glad av alla dina fina klänningar, jag samlar själv på gamla klänningar och har själv ganska många, men du hade verkligen massor 🙂

  Ha en fin dag!

 10. Tyckte det var ett jättebra reportage! Roligt att få se mer av hur det ser ut hemma hos dig. Man får ju en tydligare uppfattning av det när det är filmat, så jag tyckte det var jättekul, eftersom jag följt din blogg ett tag nu 🙂

  Jag lade också märke till din dialekt, som jag ser att många andra också gjort…hihi 😉 Jag tycker norrländska är jättefint. Det låter så trevligt och härligt 🙂

  1. DU är bäst Elin!Det var så fint att få komma och hälsa på er!
   Det får vi göra om snart igen! Jag och Elvis kan komma och sova över nån gång kanske!? Längtar till sommaren, då kan vi fixa med blommor, sola och dricka drinkar hemma hos er tycker jag 😀

 11. Alltså herregud, du är grym! 🙂 Älskar din stil och din lägenhet är helt makalöst fin. Himla bra reportage helt enkelt! Hade bland annat inte tackat nej till dina fina gamla plåtburkar eller dina fina koppar. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *