Vinterns stora projekt

Vinterns stora projekt

 
 
Igår började jag att lägga upp maskor och ”övnings-sticka” lite.. Jag gillar ju att virka som ni vet, men nu jäklar ska här stickas jumper!

 
Vi har nämligen en hel hög med stick-tidningar från 40-talet hemma!
 
Det finns så brutalt mycket fint i dem, vill ha allt! 
Stiliga karlar även!

 
Det är synd att jag itne är så duktig på att sticka.. (Och att det är stickor i storlek 2 som ska användas).

 
Men drömma går ju alltid…

 
Och inspireras av alla bilder och typsnitt i de vackra tidningarna!
 

0 thoughts on “Vinterns stora projekt

  1. Åh! Jag önskar att jag hade såpass gamla mönster, för sticka kan jag ju i alla fall! Är så himla avis just nu.
    Lycka till med stickningen i alla fall 🙂

    1. Ja jag tror att det är ganska svårt.. men än så länge går det bra :)Jag kanske kommer vara i sthlm nån dag på mellanresa bara.. men vi får höras av i så fall! Vore ju himla fint att fika!!! Kram

  2. Jag har också just börjat sticka. Det är som en drog. Bara ett varv till, ett till. Vilken fantastisk känsla att lära sig något nytt. Det är bara att nöta kan man sticka en sådan vacker kofta en vacker dag.

  3. Förstår varför du kallar det Vinterns stora projekt! Jag har två problem med stora projekt. Dels har jag aldrig tillräckligt med garn i samma material och sedan har jag för lite tålamod! Någon dag blir det ett större plagg. Tills dess fortsätter jag med mina strumpor, tofflor, sjalar och pannband 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *