Lördag, blommig tapet, barndop och dockskåp.

Lördag, blommig tapet, barndop och dockskåp.

 
Hej hej, nu har jag kammat ut lockarna och målat truten..

 
Vi ska snart åka på barndop! Jag ska sjunga och snusa på bäbis!

 
Här är mitt dockskåp som jag köpte av Julia i somras föresten! Det står hemma i flickrummet och väntar på fina retromöbler!

 
Håret börjar få en fin nyans nu, sådär lagom oranget!

0 thoughts on “Lördag, blommig tapet, barndop och dockskåp.

  1. Nu var det länge sedan jag kommenterade här tror jag, men läser din blogg hela tiden 🙂 Underbar klänning och så fin du är på håret. Och dockskåpet!! Åh, jag älskar dockskåp och har själv två dockskåp 🙂 Kram Sara

  2. Tjusig dam och tjusigt dockskåp! Med den där klänningen, det perfekt lockade håret och de målade läpparna skulle du göra dig utmärkt som värdinna i dockskåpet. (bara du kommer ihåg att säga tjillevippen!…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *