Tisdag, tentaplugg och snöoväder!

Tisdag, tentaplugg och snöoväder!

 
Imorse klev vi upp kl 6 för att hinna sätta på motorvärmare och sopa bilen!
 
 
Jag dokumenterade genom fönstret och var glad över den fina snön!

 
Vi skulle åka till Luleå för att redovisa praktik-uppgift.

 
Jag klädde mig i ull-kjol och blå kofta med skärp, allt är från secondhand.
 
Annars så pluggar vi så hjärnorna är helt fulla av termer och begrepp. Imorgon är sista dagen innan tentan, mitt livs sista tenta!!!! (förhoppningsvis) På torsdag åker jag hem till Övik för att sjunga på dop och träffa familjen!
 
 
 
 
 

0 thoughts on “Tisdag, tentaplugg och snöoväder!

  1. Hej. Du har verkligen en grymt inspirerande blogg, och jag ska faktiskt testa på pincurls för första gången ikväll. Ska bli spännande att se hur det går.^^ Hoppas tentat gick bra. Ha en bra dag fina du 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *