Jag behöver symaskinshjälp!

Jag behöver symaskinshjälp!

Här är Hugin, min symaskin! Hen saknar strömkabel och kan inte sy 🙁
Är det någon som har en sån kabel att sälja mig? (fyra stift som syns på bild ett).
 
Här är mina två andra symaskiner, Husqvarna och Singer. Husqvarna fungerar finfint om man håller in en liten spak på sidan och Singer vill men kan inte sy 🙁 Nån som är sugen på att meka lite?

0 thoughts on “Jag behöver symaskinshjälp!

  1. Hej! Ett tips är att kolla om det finns någon bra symaskinsaffär (gärna med en äldre gubbe/gumma) som kan det där med symaskiner. Där jag kommer från har vi en sån och han kan både laga och langa reservdelar från höger och vänster. check it out vet ja!

    1. Tack för tipset! Jag har frågat de butiker som finns i piteå men det skulle kosta en smärre förmögenhet att kolla upp dem :(Jag ska forska vidare och se om man kan hitta nån hobby-symaskins-lagare! 😉

  2. Tror det är en sån husqvarna jag har hemma, man kan sy väldigt fort rakt fram om man stoppar i strömkabel, och då menar jag så fort man stoppar i strömkabeln. Eftersom jag har en ny och fungerande symaskin så funderar jag på att göra mig av med den då den bara står och tar plats. Fast den är ju så himla fin samtidigt.

    1. Hehe, OJ! livsfarligt ju!!!och det är ju det som är kruxet med dem.. de är så himla fina så man vill ju ha dem kvar fast de inte funkar så bra.. Hoppas jag får till mina!!!

  3. Åh vilka fina! De måste ju verkligen få hjälp! Det finns en jättebra symaskins"gubbe" i Gävle! Det är ju visserligen långt från dig men kanske har han nån sladd han kan skicka upp eller kan han kanske tipsa om nån annan bra symaskinsdoktor. Kram!

  4. Åh! Finfina symaskiner. Jag hade gärna mekat men jag bor lite långt bort. Husqvarnan är bland de bästa maskiner man kan ha så håll hårt i den.

    Har en likadan Singer som dig, tror jag, fast min är svart. Den är lite klurig att sy på, man måste liksom putta igång hjulet själv för att den ska komma igång. Och om man ska backa måste man snurra runt på arbetet. Men raka fina sömmar gör den! Du har väl sladd till den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *