Saker jag längtar efter (nu när alla mina gamla bilder är tillbaka)

Saker jag längtar efter (nu när alla mina gamla bilder är tillbaka)

 
Min vinterkappa uppe i Pite, vill int frysa nå mer!

 
Pyssel!

 
Den här mannen, längtar jämt och ständigt efter honom!

 
Dessa små tassar, längtar efter min lilla Elvis så jag håller på att smälla av!

 
Mitt rum hemma hos mamma!

 
Lite ljusare hår tack!

Jul ♥
 
Okey, don´t kill me now.. men jag längtar efter våren också!

0 thoughts on “Saker jag längtar efter (nu när alla mina gamla bilder är tillbaka)

  1. Hej. Hemma har jag en reda-hylla som söker en stor glaslåda, ser ut att vara precis en sån som står på ditt bord i ditt flickrum (den i vitt glas) det är inte möjligtvis så att du kan tänkta dig att sälja den till mig (beroende på exakta mått och så) många kramar Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *