0 thoughts on “Mitt himla hår!

  1. Blir så inpirerad! Har försökt göra snurror med mitt lockiga hår, men det har inte gått speciellt bra. Ska sätta mig i helgen med hårspray, hårnålar och bara övaövaöva.

  2. Vad gullig du ser ut i allt! Jag har precis lagt pincurls inför mitt event i butiken imorgon kväll. Har genomgått en "hårstudie" på en ekologisk salong i sju veckor och inte fått lägga pincurls alls. Men nu är jag FRI och kan ha pincurls varje dag om jag vill! Dock inte lika roligt som när man hade längre hår, längtar tills mitt hår växer ner till axellängd.

  3. Hej favoritbloggare där! Jag måste säga att du är sagolikt vacker i alla dina hårskepnader. Men min favorit är nog ändå det blonda korta Marilyn Monroe krullet. Eller ditt korta röda. Lite kortare är alltså en favorit! Fast som du är nu är också väldigt fin. Du är fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *