Pincurls-video!

Pincurls-video!

 
Här kommer en liten video på hur jag gör mina pincurls! Detta är den slarviga varianten med lite större curls, jag ska spela in en där jag visar lite bättre hur jag gör dem noggrant också, men vi börjar med den här! Hoppas ni gillar den! Puss ♥
 
ps. det är läggningsvätska som jag sprayar i håret innan jag rullar upp det!

0 thoughts on “Pincurls-video!

  1. Jag undrar också över läggningsvätskan. Kan du tipsa om någon och vart man kan få tag på det? 🙂 Tack för en fin blogg

  2. Åh, jag saknar att göra pincurls! Mitt hår är för långt för att det ska bli hellockigt.
    Läggningsvätska har jag letat efter flera gånger, vart får man tag på det egentligen?

  3. Sjukt fint! Enda nackdelen är att jag har så sablans tjockt hår att det var fyrtiofem timmar och hundra hårnålar… hehe. Brukar därför nöja mig med ett par 🙂 Då blir det lite lockigare iaf (har självfall i grunden också).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *