Skolplansch!

Skolplansch!

 
 
Idag har jag varit på bussgods och hämtat min nya skolplansch! Jag fick tips av en fin bloggläsare och sedan budade jag hem den på tradera för 49 kronor! Jag har alltid velat ha en sån här, så lyckan är total!

0 thoughts on “Skolplansch!

  1. Åh så fin! Verkligen bra pris! Det vore jättekul att ses! Jessica Silversaga ska fota mitt bröllop nu nästa lördag, det vore jättekul att ses alla tre någon dag! 🙂 kram

  2. Jag har faktiskt aldrig sett någon med noter sådär och det var ju fy skam för den är ju fantastisk! Jag har en skolplansch och den råkar vara stor som tusan och finast i typ hela världen. Visar just världen, med dansk text och massa små roliga symboler för jordens alla tillgångar (typ jordbruk/olja osv) och det är massa valar i havet. Om det skulle börja brinna skulle jag slita ned den först tror jag?

  3. Oh lord vilket fantastiskt not fynd! Blir nog en tur på myrorna idag och rota i lite backar efter vackra ting 😀

  4. mycket trevlig skolplansch. det vill jag också ha, men av någon anledning hittar jag bara läskiga sådana, med insekter, människor i genomskärning eller med bibliska motiv. jag undanber mig alla dessa saker, haha! jakten går vidare.. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *