Torsdag!

Torsdag!

 
Goooood morgon! Eller det var ganska lämnge sen jag klev upp, vi sitter och skriver PM i köket. Igår var det konsert och sedan ut på den lille krogen i stan. Mycket trevlig och fin kväll som slutade med nattcykling och kanske ett och annat pallat äpple. Imorgon ska jag åka till Stockholm har jag tänkt, har varken bokat tågbiljetter eller packat än.. men det löser sig nog! 

0 thoughts on “Torsdag!

  1. Och tack för sång- och skokomlimang! 🙂 När det kommer till reverbet har jag bara lagt på "live performance" i Garageband på Macen, då låter allt lite bättre på en gång! Fint som snus! 🙂 Hoppas du får det fint här i Stockholm! kram

  2. så himla filmstjärnig på första bilden 🙂 och vi borde totally hooka i stockholm, denna helg eller någon annan för jag ska också dit imorrn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *