Lördag!

Lördag!

 
Igår var det lördag och loppis på stan! Jag hade på mig mormors gamla klänning och pappas gamla skärp ♥ 
Efter stan var det dags för födelsedagskalas hos damen på tårtan, Malin! 
Det fanns så sjukt mycket godsaker! 
Och färgglada brudar! 
Här är den snygga födelsedagskvinnan herself!                         
På kvällen hade vi ”toomuch-fest” hemma hos oss, jag rockade i balklänning! (fast fick byta sen tyvärr för den gick inte att andas i)! Carro var så himla snygg och too much i regnbågsbyxor och magtröja, synd jag inte fick till nån bra bild på na!                                                                            
Kort och lång – Moa och Marie! Sen gick vi ut på stan och dansade till dålig musik! Fin kväll ♥
 
 
 

0 thoughts on “Lördag!

  1. Tårtaaaaan! Så himla himla rolig. Och fin. Såklart! Jag var ute i skogen igår och plockade svamp och kom på tio minuter innan vi skulle hem att jag ville göra blåbärspaj när jag kom hem. Hetsplockade blåbär i kängurufickan på, Mikaels.., hood och gjorde sedan en bebispaj väl hemma. SÅ himla fantastiskt att bo i ett land där man plockar pajingredienser runt knuten!

  2. Den där prickiga klänningen är väldigt, väldigt lik en klänning som min mamma har haft, på 80-talet tror jag. :O Jag kanske ska ta fram den och kika lite på den? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *