Torsdag!

Torsdag!

Igår hade jag och Carro fest hemma, det var en inflyttnings/omflyttnings/komma-på-vad-vi-ska-skriva-för-C-arbetesfest. Det är så fint att träffa alla klasskompisar och vänner igen! Nu har vi workshop på GoBusiness, sen åker jag på föreläsning i Luleå och till sist hem till Övik för att pussa på mamma och Elvis.

0 thoughts on “Torsdag!

  1. Lika tjusig som alltid! Tänkte föresten skriva ett inlägg och tipsa om lite bloggar och tänkte då tipsa om din blogg. Går det bra att jag lånar några av dina bilder till det inlägget. Jag länkar såklart till din blogg. Kram!

  2. Men alltså, fest för att komma på vad man ska skriva för c-uppsats! ÄLSKART!
    Och vi ses när du är här igen och har lite tid och andningspaus. Jag kan peppa ditt skrivande på monsteruppsatsen. Yjo tjo TJO!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *