Sensommaren

Sensommaren

 
Vintageklänning och nymålade skor.
 
Nu bloggar jag från min sprillans nya macbook!!! Den är så himla fin och bra på alla sätt, jag ska bara lära mig att förstå den, jag har alltid haft PC. 
 
För övrigt så gillar jag den här sensommaren vi har nu, otroligt mysigt med varma kvällar och mörka nätter. Igår var jag ute med några vänner på Mosebacke och dagen innan det spelade vi kubb och åt räkor i Spånga. Hurra för sommarlov!

0 thoughts on “Sensommaren

  1. Tack så jättemycket:) Blev lite paff att du hitta in på min blogg…har varit inne på din flera ggr och jag gillar den mycket. Dock har jag varit dålig på att kommentera.

  2. Åh, söt du är!

    Jag har en liiiten fråga. Jag ska flytta upp till Stockholm om två veckor för att börja plugga modevetenskap på Stockholms Universitet. Så jag tänkte höra med dig om du vet någon som letar inneboende eller liknande? Känner inte supermånga där uppe så tänkte att jag skulle passa på att fråga dig^^

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *