Angående sommarlovet som jag längtar till så mycket

Angående sommarlovet som jag längtar till så mycket

Gamla bilder från bra tider ♥


Jag har längtat som en tok till sommarlovet och nu är det snart här! På torsdag ska jag redovisa mitt examensprojekt och GoBusiness har sin version av Draknästet, SEN är det sommarlov!!!!!!!!
Jag kom dock på här om dagen vad sommarlovet innebär i år, nämligen plugg! Jag ska läsa en sommarkurs distans som börjar i juni och slutar i augusti plus att jag ska jobba. Så det blir inte så mycket ledigt. Tur då att jag har världens bästa jobb på popkollo och kan läsa min distanskurs från sommarstugan eller parken i midsommarkransen ♥

0 thoughts on “Angående sommarlovet som jag längtar till så mycket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *